Online only
Kaspersky Internet Security for Android 1-Device 1 jaar

Kaspersky Internet Security for Android 1-Device 1 jaar

Reference: KL1062BCAFS

Manufacturer:

Download product, levering vindt plaats per email
.U ontvangt binnen een werkdag een link naar het product en een registratiecode

€ 14.96
€ 12.36 vat excl.

Data sheet

sku KL1062BCAFS
format Digitale levering

More info

Kaspersky Internet Security for Android
Als het gaat om virussen, aanvallen via internet, diefstal van identiteit of criminelen die proberen je bank- of creditcardgegevens te stelen, zijn je smartphone en tablet even kwetsbaar als je computer.  Bovendien zijn de mobiele apparaten van nu zo compact dat ze gemakkelijk zoekraken of worden gestolen, waardoor de kans nog groter is dat vertrouwelijke informatie in de verkeerde handen valt.
 
Kaspersky Internet Security for Android bevat de nieuwste technologie voor mobiele beveiliging van Kaspersky Lab, waaronder een voortreffelijke bescherming tegen diefstal en virussen voor Android.  Deze gebruiksvriendelijke oplossing beschermt zowel Android-smartphones als Android-tablets optimaal tegen internetdreigingen, terwijl de prestaties van je apparatuur nauwelijks worden beïnvloed.
 

Anti-virus voor Android.. en nog veel meer
Nu 99% van alle mobiele malware specifiek op Android-apparatuur is gericht, is het van cruciaal belang dat je smartphones en tablets effectief worden beveiligd.
 
Bescherming tegen internetdreigingen
Gevaarlijke en schadelijke websites blokkeren, zoals frauduleuze websites of phishingwebsites die je geld of je identiteit afhandig proberen te maken. Alle URL's controleren in de sms-berichten die je op je smartphone ontvangt, om je te laten weten of ze wel of niet schadelijk zijn.
 
Bescherming van gegevens als je Android-apparaat zoekraakt of wordt gestolen
Mobiele apparaten raken gemakkelijk zoek en vormen een gewilde buit voor dieven. Daarom moet je zorgen dat de vertrouwelijke gegevens op je smartphone of tablet veilig zijn.
 
Filtering van oproepen en sms-berichten op Android-smartphones
De meeste gebruikers van mobiele apparatuur krijgen te maken met ongewenste en storende oproepen en berichten. Kaspersky Internet Security for Android bespaart je tijd en moeite door ongewenste oproepen en sms-berichten van onbekende nummers te blokkeren.
 
Privacybescherming op je smartphone
Natuurlijk wil je niet dat iedereen die je telefoon oppakt allerlei privécommunicatie ziet.
 
Behoud van de prestaties van je Android-apparaat
Strenge beveiliging hoeft de prestaties van je apparatuur niet te belemmeren. Kaspersky Internet Security for Android minimaliseert de impact op de prestaties van je smartphone of tablet door regelmatig kleine updates te leveren.
 

Minimale systeemvereisten
  • Android 2.3 – 4.3.
  • Minimale schermresolutie: 320 x 480.

30 other products in the same category: