Online only
F-Secure Safe

F-Secure Safe

Reference:

Manufacturer:

Download product, levering vindt plaats per email.
U ontvangt binnen een werkdag een link naar het product en een registratiecode

€ 49.90
€ 41.24 vat excl.

Data sheet

sku FCFXBR2N001E1
format Digitale levering

More info

Let op: Vanaf heden wordt F-Secure SAFE vervangen door F-Secure Internet Security multi-device. Het product is hetzelfde, enkel de naam is anders. Tegen het einde van het jaar zal F-Secure SAFE 'End of Service' zijn. Klanten met actieve F-Secure SAFE-contracten kunnen hun huidige licenties verlengen met de 'nieuwe' Internet Security multi-device.

 

F-Secure SAFE is gebouwd om je te beschermen in de online wereld. Geniet van het digitale leven zonder zorgen te maken. Surf op internet, ga naar online banken, winkel online, communiceer met familie en vrienden en laat F-Secure SAFE je beschermen. Onze bekroonde beveiliging waakt over jou en de mensen om je heen, op elk apparaat, de hele tijd.

Bescherming tegen virussen
Effectieve antivirus houdt je apparaten veilig tegen virussen, trojans, ransomware, adware, keyloggers, spyware en andere malware.

Bescherming tegen surfen en bankieren
Browserbeveiliging behoedt je voor schadelijke en gevaarlijke webpagina's om jouw veiligheid en privacy te waarborgen. Bankbescherming laat je weten wanneer je een veilige banksite binnengaat en beveiligt de verbinding met de site, zodat je geld veilig blijft.

Bescherming tegen ransomware
Ransomware versleutelt bestanden en eist losgeld, en dat is een probleem waar je niet mee geconfronteerd wilt worden. SAFE bewaakt je belangrijke mappen en blokkeert dat ransomware ze versleutelt.

Bescherming van het gezin
Kinderen brengen veel tijd online door. Bescherm de online veiligheid van kinderen met F-Secure SAFE's uitgebreide functie voor ouderlijk toezicht Familieregels. Stel schermtijdbeperkingen in en blokkeer de toegang tot websites op basis van de inhoud van de site: volwassenen, geweld, winkelen, gokken, sociale media, enz.

30 other products in the same category: