Online only
Tracker PDF-XChange Pro 1-PC

Tracker PDF-XChange Pro 1-PC

Reference: PDFPS10_1

Manufacturer:

Download product, levering vindt plaats per email
.U ontvangt binnen een werkdag een link naar het product en een registratiecode

€ 137.94
€ 114.00 vat excl.

Data sheet

sku PDFXCPROSU+VU-1YR
format Digitale levering

More info

De kleinste, snelste en meest feature-rijke PDF editor op de markt. Maak, bekijk, bewerk, annoteer en onderteken digitaal PDF-bestanden - en dat is nog maar het begin.

Alle kenmerken van PDF-XChange Editor Plus, PDF-Tools en PDF-XChange Standard in één voordelige bundel.


PDF-XChange Editor Plus
PDF-XChange Editor Plus is een enorm dynamische en volledig aanpasbare PDF-applicatie. Maak, bekijk, bewerk, annoteer, OCR en onderteken PDF-bestanden - en dat is nog maar het begin. Als u met PDF werkt, zal dit volledig aanpasbare product uw werkproces optimaliseren tot niveaus die geen enkel ander product kan bereiken. Maak PDF-bestanden van gescande documenten, afbeeldingen, tekstbestanden, Markdown-bestanden en nog veel meer. Converteer  Microsoft Officedocumenten naar PDF met een klik op de knop. Maak gebruik van meer dan dertig tools om te helpen bij het maken van documentcommentaar, annotaties, links en invulbare formulieren. Deze tools maken het bewerken van pdf's tot een fijn afgestemd, nauwkeurig proces dat documentatie- en afbeeldingsbestanden van de hoogste kwaliteit produceert. Onze gebruiksvriendelijke functionaliteit is divers genoeg om aan de behoeften van alle beoefenaars te voldoen, van beginnende gebruikers tot professionals.

PDF-hulpmiddelen
PDF-Tools is een wereldwijde leider in het maken en bewerken van PDF- en afbeeldingsbestanden. Het is zeer gebruiksvriendelijk en kan worden gebruikt om bestanden van bijna elk formaat naar / van PDF te converteren. Maak gebruik van zeventig ingebouwde standaardtools, evenals functionaliteit om deze tools en hun variabelen naar wens te klonen en te bewerken. Gebruik de Action Library om uw tools volledig aan te passen en de Tool Actions Sequence om de volgorde te bepalen waarin ze bewerkingen uitvoeren. Combineer zevenenzeventig beschikbare acties om uw eigen tools te creëren - uit miljarden mogelijkheden. PDF-Tools is compatibel met grote PDF-bestanden en kan ook een groot aantal bestanden tegelijkertijd verwerken - batchconversie is de kracht ervan.

PDF-XChange Standard
PDF-XChange Standard is  de best verkochte virtuele printer van Tracker Software  - de ultieme applicatie voor het bijwerken en converteren van documenten naar standaard PDF-bestanden. Het is compatibel met bestanden van bijna alle Windows- applicaties, zoals Word, Excel en AutoCAD, en beschikt over een geoptimaliseerde, hybride conversie-engine die zowel naar GDI  als  XPS afdrukt  .  De bestanden die het maakt, zijn verrassend klein, gezien hun kwaliteit - wat snellere uploads / downloads mogelijk maakt, een vermindering van de opslagruimte en een grotere dataretentie - zelfs bij hoge compressieniveaus. PDF-XChange Standard biedt ook MS Office-integratie, die extra functionaliteit biedt, zoals het toevoegen van aanklikbare inhoudsopgaven en ondersteuning voor ingesloten URL's die het maken van externe links vergemakkelijken.

Verbeterde OCR-plug-in
De  verbeterde OCR-  plug-in is nu beschikbaar als een optionele extra in PDF-XChange PRO. Het is nauwkeuriger, dynamischer en sneller dan de standaard OCR-engine in PDF-XChange Editor en PDF-Tools.

2 other products in the same category: