Online only
Tracker PDF-XChange Editor Plus 1-PC

Tracker PDF-XChange Editor Plus 1-PC

Reference: PDFXEP10_1

Manufacturer:

Download product, levering vindt plaats per email
.U ontvangt binnen een werkdag een link naar het product en een registratiecode

€ 82.28
€ 68.00 vat excl.

Data sheet

sku PDFXCEPSU+VU-1YR
format Digitale levering

More info

De kleinste, snelste en meest feature-rijke PDF editor op de markt. Maak, bekijk, bewerk, annoteer en onderteken digitaal PDF-bestanden - en dat is nog maar het begin.

PDF-XChange Editor Plus bevat extra functionaliteit voor het maken en bewerken van invulbare formulieren en het maken van aanpasbare dynamische stempels.


Maak lagen plat
Gebruik de functie Lagen afvlakken om lagen af ??te vlakken tot basisinhoud.

Formulieren maken en invullen vanuit CSV-bestanden
Gebruik de  functie Formulieren invullen  om PDF-formulieren te maken van sjabloonbestanden en tegelijkertijd de formulieren te vullen met gegevens uit CSV-bronbestanden.

Plakken van klembordopties
Er zijn nieuwe plakopties toegevoegd aan  PDF-XChange Editor  waarmee u tekst als platte tekst / rich text in documenten kunt plakken, tekst kunt plakken als een nieuwe bladwijzertitel, tekst kunt plakken als een nieuw document in het bijlagenvenster of een nieuwe pagina in het deelvenster met miniaturen.

Outlook-webmail toegevoegd aan e-mailproviders
Outlook Webmail  is nu beschikbaar als e-mailprovider die kan worden gebruikt in combinatie met de functie Verzenden via e-mail van PDF-XChange Editor.

Nieuwe functies voor Pencil Tool
Aangepaste lijnbreedteprofielen die kunnen worden gebruikt om niet-uniforme curven te maken, zijn toegevoegd aan de Pencil Tool, evenals de afhandeling van de stylus / digitizer-druk.

2 other products in the same category: