Online only
Microsoft Word 2019 (Open License Program)

Microsoft Word 2019 (Open License Program)

Reference: 059-09181

Manufacturer:

Licentie, u ontvangt deze binnen een werkdag

€ 208.12
€ 172.00 vat excl.

Data sheet

sku 059-09181
format Digitale levering

More info

Let op!
Dit is alleen een licentie, u dient de software apart te downloaden. Dit kan via het Microsoft Licensing Service Center


Word helpt je om je woorden goed over te brengen – altijd, overal en aan iedereen. Een nieuwe, moderne visie op de bureaubladtoepassing die is gebouwd om perfect afgewerkte documenten te maken.

Durf te schrijven
Schrijf met vertrouwen, waarbij je met intelligente technologie wordt geholpen met de spelling, grammatica en zelfs met stilistische schrijfsuggesties. Met deze hulpmiddelen bij de hand stap je snel over van pen en papier naar digitaal handschrift en kun je intuïtief bewerken.

Alles binnen handbereik
Zoek alle informatie op die je nodig hebt tijdens het schrijven zonder Word te verlaten, bijvoorbeeld een PowerPoint-dia van een teamlid, geciteerd onderzoek of informatie van LinkedIn, om een professioneel cv op te stellen.

Samen beter werken
Waar je ook bent, je kunt altijd in realtime samenwerken. Deel je documenten met een klik op een knop om anderen uit te nodigen in realtime wijzigingen aan te brengen of opmerkingen toe te voegen. Bovendien kan iedereen samenwerken om meer gedaan te krijgen, ongeacht je voorkeurstaal of toegankelijkheidsopties.