Online only
Microsoft Visual Studio 2019 (Open License Program)

Microsoft Visual Studio Professional 2019 (Open License Program 1 Licentie)

Reference: C5E-01380

Manufacturer:

Download product, levering vindt plaats per email
.U ontvangt binnen een werkdag een link naar het product en een registratiecode

€ 646.14
€ 534.00 vat excl.

Data sheet

sku C5E-01380
format Digitale levering

More info

Let op!
Dit is alleen een licentie, u dient de software apart te downloaden. Dit kan via het Microsoft Licensing Service Center

Maak ongelofelijke oplossingen van fantastische ideeën. Deze volledig uitgeruste ontwikkelomgeving voorziet individuen en kleine teams van de hulpprogramma's om de volgende generatie aan apps en games te bouwen.

Real-time samenwerking met Visual Studio Live Share
Of je team nou aan de andere kant van de kamer of van de wereld zit, Visual Studio Live Share, inclusief bij Visual Studio 2019, maakt het eenvoudig om samen te werken. Het is met één klik op de knop beschikbaar voor allerlei projecten, soorten apps en talen. Nodig je teamgenoten uit voor een ontwikkelsessie, los een bug op of werk samen aan een snelle wijziging.

Slimme hulp bij Visual Studio IntelliCode
Schrijf met het eenvoudig te leren Visual Studio IntelliCode nog sneller code met context-aware, AI-gedreven IntelliSense codeaanvulling. Train de algoritmen op je eigen code en deel dit met je team.

Ondersteuning voor Azure-cloudservices
Je hoeft geen eigen infrastructuur te bouwen en te onderhouden door de ondersteuning voor Docker- en Kubernetes-containers, microservices-architectuur met Azure Service Fabric en Service Fabric Mesh en andere PaaS-services te gebruiken, zoals Azure-app Service, Azure Cosmos DB en Azure-functies.