Online only New Sale!
SketchUp Pro Abonnement

SketchUp Pro Subscription Black Friday Promotion

Reference: SU-Pro-sub-1yr-BFCM23

Manufacturer:

Cyber Week is jouw kans om het laagst geprijsde Pro-abonnement van het seizoen te krijgen. Vier feest en bespaar 20% op een Pro-abonnement!

Ervaar, werk samen, creëer en communiceer
met de meest intuïtieve 3D ontwerpsoftware die er is.


SketchUp is eenvoudige, maar krachtige software voor iedereen die 3Dmodellen wil maken, delen of downloaden.
Het wordt gebruikt voor de meest uiteenlopende ontwerpprojecten, zoals architectuur, interieur, landschapsarchitectuur en het ontwerpen van videogames.


Of het nu een badkamer of wolkenkrabber is; u maakt uw idee werkelijkheid met SketchUp.

● Aanbieding geldig voor een beperkte tijd.
● Aanbieding beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande klanten, geldt alleen voor nieuwe aankopen en niet voor volgende termijnen of verlengde abonnementen.
● Korting geldt alleen voor één termijn van een abonnement.
● Niet van toepassing op eerder geplaatste orders.
● Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen.

€ 308.55
€ 255.00 vat excl.

Data sheet

sku SU-Pro-sub-1yr
Soort licentie Subscription 1 Year
format Download product

More info

SketchUp Pro

Er is een reden waarom SketchUp synoniem staat voor intuïtieve en gebruikersvriendelijke 3D-modelleringssoftware: SketchUp levert geen bruikbaarheid in voor functionaliteit. Begin met het tekenen van lijnen en vormen. Duw en trek oppervlakken om ze in 3D-vormen te veranderen. Strekken, kopiëren, roteren en schilderen om alles te maken wat u maar wilt.

LayOut

LayOut is een extra applicatie die bij SketchUp Pro meegeleverd wordt. Hiermee maakt u in een handomdraai professionele presentaties van uw SketchUp Pro modellen. Met LayOut kunt u SketchUp Pro modellen in meerdere aanzichten op een sjabloon (bv. uw huisstijl) plaatsen en voorzien van grafische elementen zoals titels, pijlen, patroonvullingen, logo's en foto's om af te drukken of voor schermpresentaties. Zo heeft u dus in handomdraai een professioneel presentatiedocument of kunt u uw klanten boeien met een mooie schermpresentatie!

StyleBuilder

StyleBuilder is een extra applicatie die bij SketchUp Pro meegeleverd wordt. StyleBuilder is een losse applicatie waarmee u uw eigen sketchy-edge stijl kunt creëren.

Gebruik uw favoriete pen, potlood of stift en scan de lijnen in. StyleBuilder zal deze lijnen dan weer omzetten in SketchUp-lijnen, waardoor u een compleet eigen stijl creëert!

PreDesign

Deze tool biedt ontwerpers van o.a. gebouwen en buitenruimten alle informatie die ze nodig hebben om invloeden van het klimaat op de juiste manier in hun eerste concepten te verwerken. Zo bepaalt u de juiste richting voor uw ontwerp voordat het 3D ontwerpproces begint.

Bekijk onze Sketchup faq!

3 other products in the same category: